Groepsaankoop Lesidee.net

De groepsaankoop voor leerkrachten (in spe) die van plan zijn om een nieuwe laptop aan te schaffen wordt verlengd met een week. Door de vragen die we kregen, heeft de leverancier het aanbod niet alleen met een week verlengd, maar is er nog een optie bijgekomen. Deze laptop heeft een werkgeheugen van 4 GB (RAM). Voor wie dit wenst kunnen we dit uitbreiden naar 8 GB RAM voor 94 €, incl. BTW. Wie van deze optie gebruik wil maken, stort dus 662, 00 € (568 € + 94 €) EN stuurt een mailtje naar support@lesidee.net.

Waarom een groepsaankoop? Lesidee.net, samen met verschillende Facebookgroepen voor leerkrachten, probeert leerkrachten te ondersteunen door het aanbieden van een platform voor het uitwisselen van ideeën. Deze verschillende community’s hebben nu een dusdanige schaalgrootte bereikt, dat we leerkrachten ook op een andere manier kunnen helpen (naast individuele leerkrachten kunnen ook scholen deelnemen aan deze groepsaankoop).

Je kan het een beetje vergelijken met de meer bekende groepsaankopen voor energie die door verschillende provincies georganiseerd worden: door een grote groep afnemers te verenigen, kan een veel lagere prijs bedongen worden.
Maar prijs is niet het enige criterium dat we hanteren. We gaan voor een degelijk, betrouwbaar product van een gevestigde producent. Daarbij speelt de duurzaamheid binnen de productie ook een rol in de keuze van het product (meer info op deze pagina).

De keuze is gevallen op volgende laptop:

HP 250G6 i3-6006U 15 4GB/256 PC

 • Core i3 6006U / 2 GHz
 • Win 10 Home 64-bit
 • 4 GB RAM
 • 256 GB SSD HP Value
 • DVD-Writer
 • 15.6" TN 1366 x 768 (HD)
 • HD Graphics 520
 • dark ash silver, woven texture
 • kbd: Belgium AZERTY

De laptop wordt in combinatie aangeboden samen met een “pick up and return”-pakket. Hierdoor heb je gedurende twee jaar niet alleen een helpdesk ter beschikking. Bij technische problemen wordt de laptop opgehaald en een vijftal werkdagen later terug bij jou afgeleverd. Dus geen gedoe met zelf je laptop opsturen en meer dan 3 weken moeten wachten tot hij gerepareerd is.

De prijs bedraagt 568 €, incl. BTW en gratis verzending naar een door u gekozen adres, en is samengesteld uit volgende onderdelen:

 • Laptop HP 250 G6: 499,00 €
 • HP “Pick up and return”-pakket: 69, 00 €

Even ter vergelijking: de normale prijs enkel voor de laptop (dus zonder het extra garantiepakket) bedraagt ongeveer 710 €.

Hoe inschrijven?

Je vult je gegevens in op deze pagina en klikt op verzenden. Je ontvangt een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Daarna schrijf je het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer IBAN BE17 0689 0930 6521 met vermelding “Lesidee.net naam inschrijver”.

Let op! Je inschrijving is pas compleet wanneer we het verschuldigde bedrag ontvangen hebben vóór vrijdag 27 april 2018 om 24u00.

U kan zich dus inschrijven voor de groepsaankoop, maar hiervan afzien door de betaling niet uit te voeren. Dit wordt dan beschouwd als een annulatie van de inschrijving waar geen verdere gevolgen aan verbonden zijn.

De combinatie van de bevestigingsmail met een betalingsbewijs van de overschrijving geldt als bewijs van inschrijving bij deze groepsaankoop.

Na het overschrijven van het verschuldigde bedrag is je inschrijving definitief en kan deze niet meer geannuleerd worden.

We verwerken alle inschrijvingen en versturen de laptops naar het door jou opgegeven adres ten laatste in de week van 7 mei.

Mocht je vragen hebben, kan je deze altijd stellen via de contactpagina van Lesidee.net.