Goedkope en degelijke inkt en toner voor leerkrachten

Blijkbaar is de groepsaankoop van Lesidee.net niet onopgemerkt gebleven. We kregen namelijk een aanbod dat voor leerkrachten heel interessant is: printcartridges en toner aan hele scherpe prijzen (tot 60% prijsverschil met de merkproducten). Iedereen weet dat printcartridges een dure zaak zijn. Alhoewel veel leerkrachten het aantal prints zo veel mogelijk proberen te beperken, kunnen we toch niet helemaal zonder.

Mijn eerste gedachte was: dit klinkt te goed om waar te zijn. Dus hebben we onze kritische geest boven gehaald en zijn we vragen beginnen stellen. Hier enkele antwoorden die ik op mijn vragen kreeg:

Het gaat niet om goedkope namaak uit een ver continent. De productie gebeurt in het Verenigd Koninkrijk (dus onder normale arbeidsomstandigheden en met een kleinere CO2-uitstoot voor het transport naar Belgiƫ).

De cartridges hebben dezelfde chip als de merkproducten.

De inkt en toner zijn van dezelfde kwaliteit als de merkproducten (soms zelfs beter).

De inkt- en tonercartridges hebben zeker een minstens even lange levensduur als de merkproducten, vaak zelfs langer omdat ze meer inkt bevatten.

Maar zoals men in het Engels zegt: the proof of the pudding is in the eating. Dus hebben we zelf een aantal cartridges besteld en uitgeprobeerd. Resultaat: een goede service, prima kwaliteit en een besparing van meer dan 50 %.

En het leukste is nog dat het geen tijdelijk aanbod is, maar gewoon doorlopend is.

Ga dus zeker eens kijken op www.inktentonervoorleerkrachten.be. Je kan er maar je voordeel mee doen.
Er is ook een interessante pagina met veel gestelde vragen.